Понад 100 викликів за минулий тиждень: робота мобільних груп з протидії домашньому насильству

Щоденно у Запоріжжі мобільні групи сектору з протидії домашньому насильству відпрацьовують близько 15 викликів.  

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Понад 100 викликів за минулий тиждень: робота мобільних груп з протидії домашньому насильству


«У результаті проведених перевірок відносно правопорушників складено 46 адміністративних матеріалів та винесено 58 термінових заборонних приписів стосовно кривдників. Крім звичної для поліцейських роботи, важливою сферою в їх діяльності залишається всебічна підтримка родин, які страждали від сімейного насильства. Разом із Капеланським патрулем правоохоронці навідалися до таких сімей і передали кошики допомоги»,  – йдеться у повідомленні головного управління.




Цього разу разом із представниками громадського формування «Капеланський патруль», правоохоронці перевірили умови проживання дітей та передали батькам продуктові набори й речі першої необхідності. Діти отримали одяг, іграшки, солодкі подарунки та канцелярське приладдя.



У поліції зазначили, що крім вирішення конфліктів, поліцейські також навідуються до родин, які в минулому стали жертвами домашнього насильства. З такими родинами проводяться виховні бесіди та у випадку невиконання батьківських обов’язків та не належного поводження з дитиною, правоохоронці разом з ювенальною превенцією та соціальними службами, мають право вилучити дитину із неблагонадійної сім’ї.
Добавлено: 1-03-2023, 17:02
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх