Медики 5 міської лікарні звернулись до Президента з закликом допомогти вирішити ситуацію із ліквідацією лікарні (Відео)

У Запоріжжі не вщухає скандал навколо п’ятої міської лікарні. Працівники лікарні звернулись до Президента України, СБУ та ДБР вимагаючи розібратись із ситуацію яка склалась навколо лікарні.

Раніше на таємній сесії 7 грудня 2022 року міська влада вирішила об’єднати лікарю №5 до міської лікарні №6, попри те що вона менша за розмірами, та профілі цих двох лікарень різні. 15 грудня Запорізький окружний адміністративний суд призупинив дію цього рішення, а вже 27 лютого 2023 почався збір підписів за петицію №8193, що спрямована Запорізькій міській раді. Метою петиції було визначене остаточно скасувати приєднання 5 міськлікарні до шостої.

Після чого, в.о. мера міста Запоріжжя Анатолій Куртєв видав розпорядження у якому відсторонив з посади директора лікарні Дмитра Івченка, призначивши на цю посаду Петра Риженка.

Це рішення не було підтримано Дмитром Івченко та колективом лікарні. Тимчасово призначений на посаду директора Петро Риженко декілька разів намагався потрапити до службового приміщення, однак йому перешкоджали працівники лікарні, через що 3 березня аварійно-рятувальна служба «Кобра» зламала двері до кабінету та Петро Риженко зміг прорватися у кабінет, але з появою журналістів конфлікт вщух.

Нагадаємо, 7 березня у Запоріжжі тимчасово призначений директором лікарні Петро Риженко вкотре спробував потрапити до кабінету, однак знову зустрів спротив працівників лікарні.

Щоб остаточно розібратись із цією проблемою, в КНП «Міська лікарня екстреної та швидкої медичної допомоги» ЗМР написали відкрите звернення до Президента України з проханням розібратися та вжити заходів, щодо нормалізації робочого процесу у закладі охорони здоров‘я.



До того ж працівники лікарні записали відеозвернення, протестуючи проти неправомірних дій міської влади.


Добавлено: 16-03-2023, 12:27
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх