У Запоріжжі в наслідок ДТП загинула літня жінка та травмовано малолітню дитину: поліція встановлює обставини

29 березня у Шевченківському районі міста стались дві дорожньо-транспортні пригоди. За обома фактами слідчі відкрили кримінальні провадження.

Про подію сьогодні повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Повідомлення про аварію надійшло до відділу поліції близько 14:20. За попередніми даними відомо, що 50-річний водій автомобіля Фольксваген під час руху по вулиці Чарівна скоїв наїзд на 80-річну місцеву мешканку, яка перетинала проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм жінка померла в лікарні.

У Запоріжжі в наслідок ДТП загинула літня жінка та травмовано малолітню дитину: поліція встановлює обставини


У вечорі того ж дня, у дворі одного з житлових будинків по вулиці Криворізькій, о 19:00 38-річна водійка Daewoo Lanos наїхала на 3-річного хлопчика, який вибіг на проїжджу частину з-поза припаркованих авто. Постраждалу дитину доставили до лікарні з тілесними ушкодженнями.




Наразі відомо, що за результатами медичного обстеження всі водії були тверезі. Триває досудове розслідування, а поліція звертається до можливих свідків ДТП та осіб, які мають будь-яку інформацію, з проханням повідомити про це за телефонами: 097-116-30-42, 098-590-65-92 (слідчий) або «102».
Добавлено: 30-03-2023, 17:04
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх