З робочим візитом до Запоріжжя приїхала Ірина Верещук

Фото: Запорізька обласна військова адміністрація

Віцепремʼєр-міністерка — Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук завітала до прихистку для внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомили у пресслужбі Запорізької обласної військової адміністрації.

Сьогодні віцепремʼєр-міністр Ірина Верещук завітала до закладу, який став тимчасовим прихистком для майже 200 вимушено переміщених осіб, поспілкувалась із керівниками громади та перевірила умови проживання людей.

Верещук вкотре закликала не ризикувати життям та здоров’ям і за можливістю шукати можливі шляхи евакуації з територій, які регулярно обстрілюють російські окупанти.

«Новий очільник ЗОВА зовсім нещодавно на посаді, але за цей час вже видно позитивні результати роботи. Головні завдання, які зараз  перед нами стоять — це деокупація та реінтеграція територій. Так, на жаль, сьогодні частина регіону тимчасово окупована. Проте ми бачимо, що Запоріжжя бореться, допомагає армії, підтримує вимушених переселенців. Вкотре наголошую, що обов’язково потрібно евакуюватися з зони активних боїв. Звертаюсь до батьків — ​​прийміть правильне рішення на користь життя та здоров’я вас і ваших дітей», – наголосила Ірина Верещук.

Зазначається, що Ірина Верещук разом з очільником Запорізької ОВА та за участі Товариства Червоного Хреста України, подарували дітям ВПО сучасні гаджети для навчання й розваг, іграшки та смаколики.

Добавлено: 3-04-2023, 13:08
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх