Другий тиждень «бавовни» у Мелітополі: актуальна ситуація на тимчасово окупованих територіях Запорізької області

З понеділка 27 березня на тимчасово окупованих територіях Запорізької області не вщухають повідомлення про вибухи.

Про це під час ефіру телемарафону «Єдині новини» розповів мер міста Мелітополь Іван Федоров.

Федоров повідомив, що вчора вечорі, на сході тимчасово окупованого Мелітопольського району, місцеві мешканці чули декілька гучних вибухів. За його даними вибухи були у селищі Веселе.

«За декілька днів до того ми повідомляли, що ворог 4 дні поспіль звозить туди свою військову техніку та особовий склад. Також є знаком те, що ворог намагався це зробити під час вимкненого зв’язку та інтернету в цьому селищі (село Веселе, – ред.)», – повідомив Федоров.


Мер Мелітополя також додав, що за день до цього у ворога також була «пекельна ніч»:
«Протягом 3-4 днів вони гвинтокрилами звозили на Мелітопольський аеродром чергову партію свого надважливого вантажу і в одну ніч цей вантаж вибухнув. Така ситуація вже другий тиждень поспіль», – зазначає Федоров.


Крім того, він додав, що всі місцеві лікарні регіону наразі переповнені рашистами та перепрофільовані під військові шпиталі ворогів.
Федоров розповів, що:
«Два дні тому, вночі на аеродромі ми бачили не менше десяток карет швидкої допомоги, які їхали до аеродрому рятувати ворогів. Їх везли не до Мелітопольської лікарні, а до військового шпиталю, який на сьогодні ворог організував в дитячому санаторії безпосередньо на території міста Мелітополя».
Добавлено: 7-04-2023, 11:53
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх