Запорізький нардеп обговорив розвиток авіації з керівником підприємства ВПК

Запорізький народний депутат, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки оборони та розвідки Геннадій Касай відвідав з робочим візитом ПАТ «НТК «Електронприлад». Підприємство з більш як 60-річною історією спеціалізується на розробці та виробництві приладів і систем управління авіаційної та космічної промисловості, об'єктів енергетики, металургії та зв'язку.

Про це повідомляється на сторінці депутата у Facebook.
Запорізький нардеп обговорив розвиток авіації з керівником підприємства ВПК

Як зазначається, депутат ознайомився з виробництвом та обговорив з генеральною директоркою підприємства Тетяною Сербіною проблеми та перспективи розвитку авіаційної галузі та приладобудування в Україні.

Геннадій Касай підкреслив важливість цього підприємства в оборонному секторі, що в перспективі зможе значно підсилити вітчизняні ресурси: «Окремої уваги заслуговує і тема виробництва комплектувальних приладів для БПЛА. Саме ці засоби допомагають нашим воїнам перемагати ворога на лініях зіткнення, – наголосив народний обранець. – Результативна співпраця між владою та підприємствами оборонного комплексу — запорука надійного захисту країни».

Нагадаємо, раніше Геннадій Касай запропонував низку кроків, які дозволять почати відбудову військової промисловості навіть під час війни.
Добавлено: 14-04-2023, 14:44
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх