У Провідну неділю поліція Запорізької області нестиме службу в посиленому режимі

Для забезпечення публічного порядку та громадської безпеки, впродовж чотирьох днів, поліція у Запорізькій області працюватиме в посиленому режимі.

Про це повідомили в відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

Таким чином, з 22 до 25 квітня на території міста Запоріжжя та Запорізького району під посиленим контролем працівників поліції перебуватимуть 77 кладовищ.

«Загалом до заходу залучать близько 300 правоохоронців. З них 180 – забезпечуватимуть публічну безпеку та порядок безпосередньо на території кладовищ. Ще 120 поліцейських здійснюватимуть превентивні заходи на території міста, патрулюватимуть вулиці, парки, зелені зони та інші місця ймовірного скупчення людей», – йдеться у повідомлені.

В поліції закликали за можливістю утриматись від відвідування кладовищ у ці дні, через загрозу чергового ракетного обстрілу країною-агресором. А також нагадують, що в Україні продовжують діяти правовий режим воєнного стану та пов’язані з ним обмеження:

«війська держави-агресора не припиняють обстрілювати обласний центр і населені пункти регіону навіть у святкові дні. Ракетний обстріл церкви у Комишувасі на Великдень – безпосереднє тому підтвердження».
Добавлено: 21-04-2023, 16:16
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх