"Вивозять обладнання, техніку та документи": мер Енергодара розповів про ситуацію у місті

Ілюстративне фото

Російські окупанти продовжують вивозити обладнання, техніку та документацію з тимчасово окупованого Енергодара, що в Запорізькій області. Про нинішню ситуацію в місті розповів міський голова Дмитро Орлов у коментарі "Новинам Приазов'я".

"Повивозили вони обладнання з медико-санітарної частини, комп’ютерну техніку, документацію, паспортний стіл, який вони розташували у приміщенні ЦНАПу, також десь тиждень тому все повивозили. Не працює стаціонарний інтернет, який був до цього, не працюють продовольчі магазини, аптеки. Ажіотаж є певний по продуктах та засобів першої необхідності. АЗС також та банкомати порожні", - сказав він.

За словами міського голови, більшість місцевих мешканців, які співпрацювали з росіянами, виїхали з Енергодара заздалегідь. Він додав, що окупаційна влада активно вивозить свою документацію з міста:

"Вивозять всі об’єкти, які вони окупували, в яких вони займалися генерацією якихось папірців, які можуть підтверджувати їхні злочини. Вони їх пакують вже третій день і вивозяться".

Також Орлов не виключає, що всі ці дії окупаційних сил можуть бути провокацією.

Нагадаємо, що в Енергодарі росіяни розпочали евакуацію населення 6 травня. За словами місцевих жителів, у населених пунктах ТОТ, з яких евакуація не відбувається, також серйозна паніка.
Добавлено: 9-05-2023, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх