У Запоріжжі офіцер поліції врятував життя місцевому жителю  

У Дніпровському районі міста старший дільничний офіцер поліції врятував чоловіка у якого стався інсульт. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Запорізькій області.

12 травня о 10:00 одна з медичних служб міста звернулась по допомогу до поліції. Вони повідомили, що їх співробітник з невідомих причин не з’явився на роботі та не відповідає на дзвінки.

Перевірити перебування чоловіка в його домі вирішив старший дільничний офіцер поліції Максим Яковенко. Зазначається, що прибувши на місце, поліцейський виявив на подвір’ї службовий транспорт господаря будинку, а в коридорі – взуття та одяг. Однак, на стукіт у будинку ніхто не відповідав.

Через вікно поліцейський потрапив до оселі та знайшов господаря будинку, який лежав на підлозі у безпорадному стані. Постраждалого у важкому стані було госпіталізовано до лікарні.  

«Як з’ясувалось, у 62-річного чоловіка стався інсульт, внаслідок чого його паралізувало і він не міг звернутися по допомогу самостійно. Завдяки небайдужості колег потерпілого та швидкому реагуванню правоохоронця постраждалому було вчасно надано медичну допомогу», – йдеться у повідомлені.


У Запоріжжі офіцер поліції врятував життя місцевому жителю  
Добавлено: 15-05-2023, 12:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх