Які об’єкти Запорізька область подала на фінансування з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії

Запорізька обласна військова адміністрація наразі подала проекти на можливе фінансування з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії на суму 1 млрд грн.
Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив запорізький народний депутат, член Комітету з національної безпеки, оборони та розвідки Геннадій Касай.
За словами, нардепа, під головуванням Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова відбулося перше засідання Міжвідомчої робочої групи з розгляду пропозицій щодо виділення коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Група розглянула 377 перших проектів, поданих органами місцевого самоврядування та центральної влади. Загальний обсяг запиту на фінансування цих проектів – 17,9 млрд грн.
Запорізька обласна військова адміністрація наразі подала проекти на можливе фінансування в розмірі 1 млрд грн, повідомив Геннадій Касай. А саме:
Капітальний ремонт 7 запорізьких багатоповерхівок, зруйнованих російськими ракетами:
- по вул. Якова Новицького (8,5 млн грн планується виділити з місцевого бюджету + 190,7 млн грн запит до Фонду)
- по вул. Зестафонській (3,5 млн грн + 86 млн грн)
- по вул. Миру (682 тис. грн + 25 млн грн)
- по вул. Незалежної України (3 млн грн + 66 млн грн)
- по вул. Кам’яногірській (449 тис. грн + 13 млн грн)
- по вул. Запорізькій (2-А) (4 млн грн + 85 млн грн)
- по вул. Запорізькій (2-Б) (1,5 млн грн + 20 млн грн)
Також запропоновано виділити 60 млн грн на капітальний ремонт будівлі Хортицької національної академії, пошкодженої внаслідок російських обстрілів.
Крім того, до фінансування в області запропоновані будівництво та реконструкція 4 водопроводів у Вільнянському та Запорізькому районах
Добавлено: 17-05-2023, 18:18
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх