Вибухи у Бердянську та розселення евакуйованих людей на захоплених базах відпочинку: у місцевій адміністрації розповіли про ситуацію в місті

Ілюстративне фото

У тимчасово окупованій Бердянській громаді на Запоріжжі росіяни розселяють евакуйованих людей не лише в приватному секторі та на захоплених базах відпочинку, але й на покинутих дачах.

Про ситуацію в місті 17 травня розповіла у коментарі "Суспільному" очільниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

"З тих пір, як окупанти почали вивозити жителів інших ТОТ Запорізької області до Бердянська, щоб прикрити переміщення своїх військ, ситуація в місті стала більш напруженою. Звісно, росіяни й самі не знали, що робити з новоприбулими і де їх селити, тож багато людей повернулися додому своїм транспортом", - зазначає посадовиця.

За її словами, у громаді окупанти захоплюють будинки біля полігонів, щоб селити туди своїх солдат. Окрім того, росіяни почали грабувати місцевих підприємців, вивозити їхнє устаткування з виробництв.

Також зазначається, що вихідними у Бердянську пролунали вибухи:

"Чудова “бавовна”: ЗСУ поцілили по важливих для окупантів об’єктах. З тих пір у небі над містом ще частіше почала кружляти ворожа авіація".
Добавлено: 18-05-2023, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх