У Запоріжжі анонсували хвилину мовчання для вшанування пам'яті загиблих унаслідок збройної агресії рф

Мешканців міста Запоріжжя, за прикладом Чернівців, запрошують доєднатися до вшанування пам'яті загиблих внаслідок збройної агресії рф.  

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила голова громадської організації "HeroU" Валерія Морозова.

Морозова зазначає, що метою флешмобу є інформування містян про необхідність традиції та у відданні шани загиблим воїнам. Крім того, під час заходу організатори планують створити відео для інформаційної кампанії з поширення петиції до Запорізької міської ради, щодо використання міської системи оповіщення для оголошення хвилини мовчання.

Нагадаємо, що на цьому тижні мережею ширилось відео з міста Чернівці, у якому містяни о 9 ранку хвилиною мовчання вшановують пам’ять жертв війни росії проти України. За словами голови громадської організації "HeroU" Валерії Морозові, лише внаслідок обстрілів в Запорізькій області загинуло 344 людини, у тому числі 21 дитина. Кількість жертви серед військових наразі не відомі.

«Було б чудово, аби щодня, поміж вранішніх тривог, о 8:59 гімн лунав по всьому місту, а з 9:00 до 9:01 йшов відлік хвилини мовчання, підтримуючи тим самим загальнонаціональну хвилину мовчання», – йдеться у повідомлені.

Захід заплановано на 16 липня о 9:00 на Алеї Слави.

Інформаційна довідка: указом Президента України №143/2022 від 16.03.2022 р., о 9 годині 00 хвилин затверджено загальнонаціональну хвилину мовчання, за співвітчизниками, загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

@_patrash

#чернівці #хвилинамовчання #хвилинамовчання🕯️ #хвилинамовчаннядляукраїни #молитвазаукраїну #молитвазаукраїну🙏🙏🙏 #чернівці #чернівці🇺🇦 #чернівцітікток #чернівецькаобласть #чернівцімоємісто #чернівціграм #буковина #буковина🇺🇦 #українськийтікток #україна #нівійні #нівійні🇺🇦🇷🇺 #стопвійна #стопвійна💙💛 #війнавукраїні #війнатрива #війнатриває😭

♬ Skoryk Melody - Clavier
Добавлено: 28-06-2023, 16:50
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх