У Запоріжжі співробітники поліції викрили двох крадіїв

Фото: Головне управління Національної поліції в Запорізькій області

Запорізькі поліцейські викрили двох зловмисників, які чинили протиправні дії у місті. Про це повідомили в пресслужбі ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

23 червня 34-річний чоловік повідомив поліції, що в одному з офісних приміщень у Комунарському районі в нього було викрадено сумку з документами та мобільний телефон.

Особу зловмисника вдалось встановити завдяки запису від камер спостереження. Ним виявився 22-річний раніше судимий чоловік, який вже перебував у розшуку за аналогічний злочин. Фігуранта було затримано 27 червня на території сусідньої області.

Зазначається, що зловмисник встиг позбутися викраденого майна, однак поліції вдалось встановили покупців. Наразі крадію повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

7 липня було викрито іншого злочинця, який вчинив крадіжку з автомобіля у Вознесенівському районі. Ним виявися 16-річний юнак, раніше судимий за майнові злочини.

«Поліцейські встановили, що поки водій спав, зловмисник проник до кабіни ватажівки та викрав барсетку з документами та грошима в сумі 11600 гривень. Грошові кошти юнак витратив, а інші речі викинув неподалік місця злочину. Під час слідчих дій за участі фігуранта правоохоронці виявили та вилучили сумку та паспорт потерпілого», ― йдеться у повідомлені.

Наразі триває досудове розслідування. Зазначається, що обом фігурантам за злочин, вчинений в умовах воєнного стану, загрожує до 8 років ув’язнення.
Добавлено: 11-07-2023, 11:24
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх