Ошукав тринадцять мешканців Запоріжжя: поліцейські викрили інтернет-шахрая

У Запоріжжі викрито шахрая, який через сервіс інтернет-оголошень пропонував громадянам купити його товар, однак зникав після отримання передплати, не виконавши зобов’язання щодо доставки.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Запорізькій області.

Зазначається, що мешканці обласного центру повідомили поліції про те, що вони наперед оплатили продавцю гроші за паливні брикети, але замовлення не отримали, а продавець перестав виходити на зв'язок.

Зловмисника було викрито слідчими та кіберполіцейськими, які встановили особу шахрая. Ним виявився 25-річний раніше не судимий місцевий мешканець.

За даними слідства, підозрюваний у період з червня минулого року до січня цього року під приводом продажу паливних брикетів ошукав 13 осіб на суму понад 75 тисяч гривень.

«Правоохоронці провели обшук за місцем мешкання фігуранта. За його результатами поліцейські виявили та вилучили 9 мобільних телефонів, 7 банківських карток, 32 сім-карти та 4 слоти до них, а також револьвер для відстрілу набоїв Флобер», – йдеться у повідомлені.

Наразі шахраю повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За вчинене йому може загрожувати до 8 років ув’язнення.
Добавлено: 26-05-2023, 11:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх