У Запоріжжі молодь обговорила, як відновлювати регіон після війни

У Запоріжжі молодь обговорила, як відновлювати регіон після війни

Цими вихідними у Запоріжжі пройшов регіональний молодіжний форум під темою «Роль молоді після деокупації Запорізької області».

Про це розповів запорізький народний депутат Геннадій Касай на своїй Facebook-сторінці.



Подія складалася з двох частин: з панельної дискусії та презентації успішних кейсів молодіжних проектів.

До панельної дискусії долучилися народні депутати Геннадій Касай, Павло Мельник та Олександр Кабанов, депутати Запорізької обласної ради Оксана Бугайчук та Ірина Півень, депутати Запорізької міської ради Регіна Харченко, Інна Пенчук, Дмитро Гладкий.



У ході дискусії всі учасники ділилися своїми досвідом та поглядами щодо напрямів діяльності після деокупації запорізького регіону.

«Обговорювали складні питання, що стосувалися шляхів повернення молоді до Запоріжжя з інших міст та країн. Було важливо почути, які саме сфери турбують молодих запоріжців. Переконаний, що саме молодь та її інтеграція у соціальне, економічну та політичне життя регіону допоможуть розбудовувати та розвивати місто і регіон», – відзначив Геннадій Касай.



Своїми думками поділився також і нардеп Павло Мельник, голова запорізької обласної організації політичної партії «Слуга народу»:

«Багато молодих людей об’єднались заради спільної мети – наближення перемоги України. Ми бачимо, що молодь приймає активну участь у цих напрямках зараз та хоче бачити і розуміти свою роль у житті та розвитку Запорізької області після деокупації», - зазначив нардеп.
Добавлено: 17-07-2023, 16:44
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх