Створив мережу інформаторів на Запоріжжі: СБУ викрила кримінального авторитета

Служба безпеки України викрила кримінального авторитета, який за вказівкою спецслужб рф створив мережу інформаторів на Запоріжжі.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОВА із посиланням на СБУ.

За даними слідства, мешканець Донеччини з початком окупації Бердянського району переїхав до міста та створив мережу з майже 10 інформаторів, які збирали дані, щодо сил та засобів ЗСУ.

"Куратори з фсб допомогли йому захопити низку комерційних структур у Бердянську. Зокрема, мережі супермаркетів АТБ, Сільпо, аптеки "АНЦ" та гуртовий склад алкогольної продукції", - зазначають в СБУ.

Наразі він координує пошук інформації стосовно колишніх співробітників правоохоронних органів, військовослужбовців, які приймали участь у проведенні АТО/ООС для передачі даних представникам фсб, а також надає інформацію щодо проукраїнських настроїв громадян.

Зазначається, що він є сином донецького кримінального авторитета "Ливера", ватажка ОЗУ "Октябрьские", який представляє "інтереси" батька на тимчасово окупованих територіях Запорізької та Донецької областей.

"Наразі спецслужба встановила особи всіх учасників агентурної мережі, резидент переховується на тимчасово окупованій території", - додають в СБУ.
Добавлено: 4-08-2023, 14:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх