На Запоріжжі СБУ повідомила про підозру у колабораціонізмі головному лікарю одного з медичних закладів окупованого Мелітополя

В Службі безпеки України зібрали докази, щодо мешканки Запорізької області, яка з початку повномасштабного вторгнення добровільно перейшла на бік ворога та обійняла посаду головного лікаря «мелітопольського центру первинної медико-санітарної допомоги».

Про це, 15 вересня, з посиланням на СБУ повідомили в пресслужбі Запорізької ОВА.

Зазначається, що керуючи медустановою, підозрювана підписувала накази та розпорядження, спрямовані на забезпечення функціонування сфери охорони здоров’я на т.зв. «звільнених» територіях.

Крім того, зрадниця очолила «раду головних лікарів департаменту охорони здоров’я військово-цивільної адміністрації запорізької області» та брала участь в онлайн-нарадах з президентом рф, під час якої доповідала йому про ситуацію з медустановами в тимчасово окупованому Мелітополі.

Співробітники СБУ встановили її, задокументували злочинні дії і повідомили колаборантці про підозру за ч. 5 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.
Добавлено: 15-09-2023, 11:17
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх