Здавав інформацію про військових та наводив ворожі ракети: мешканця Запоріжжя засуджено у державні зраді

У Запоріжжі до довічного позбавлення волі засуджено місцевого мешканця, який корегував обстріли об'єктів інфраструктури та передавав ворогу інформацію про місця дислокації українських військових та техніки.

Про це, 25 вересня, повідомили в пресслужбі Запорізької обласної прокуратури.

37-річний проросійськи налаштований запоріжанин добровільно збирав та передавав представникам країни-агресора інформацію про місця дислокації та переміщення українських захисників у Запорізькому регіоні. Саме за його інформації окупанти здійснювали ракетний обстріл об’єктів критичної інфраструктури Запоріжжя.

Зрадник у закритому Telegram-каналі поширював смс та відеоповідомленя, що містили координати окремих підрозділів ЗСУ та детальний опис видів, кількості військової техніки та напрямків її переміщення.

Крім того, на одному із запорізьких оборонних підприємств чоловік став свідком ремонту української військової техніки, після чого передав окупантам відомості щодо її геолокації, кількості та технічного стану.

«Свою вину обвинувачений не визнав. Під час судового розгляду кримінального провадження проявляв цілковиту байдужість до наслідків своєї злочинної діяльності. До набрання вироком законної сили він перебуватиме під вартою», ― йдеться у повідомлені.
Добавлено: 26-09-2023, 11:23
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 Юрий Климов

И теперь эту тварь за налоги простых людей будут кормить пожизненно. За две ветки - и разорвать нахер!!!

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх