До 14 років позбавлення волі було засуджено керівника окупаційної адміністрації Молочанська

Ілюстративне фото

За рішенням суду керівника окупаційної адміністрації Молочанська у Запорізькій області було засуджено до 14 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОВА із посиланням на СБУ.

Зрадником виявився колишній таксист з Токмака, якого спочатку призначили заступником начальника "Токмацького головного відділу ГУ МВС по Запорізькій області". У новому статусі він допомагав окупантам тероризувати місцевих патріотів і проукраїнськи налаштованих мешканців.

У червні 2022 року він пішов на підвищення та був призначений на посаду голови «військово – цивільної адміністрації міста Молочанськ».

"Він узяв участь у низці агітаційних заходів, на яких публічно вихваляв російських окупантів та закликав населення усіляко їх підтримувати. Також допомагав в організації та проведенні незаконного референдуму на тимчасового окупованих територіях Пологівського району", - йдеться у повідомленні.

За матеріалами Служби безпеки суд визнав його винним за ч. 5 та ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність).
Добавлено: 26-09-2023, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх