Голова Запорізької обладміністрації на сесії міськради жорстко розкритикував депутатів (ВІДЕО)

Департамент культури Запорізької міськради «відмивав» гроші через попів, абсурдність створення «Муніципальної варти» під час війни та 50% непридатних укриттів - у очільника ЗОВА Юрія Малашка накопичилось багато претензій до депутатів Запорізької міської ради.


Сьогодні , 5 жовтня, під час сесії Запорізької міської ради до депутатів звернувся начальник Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко . Він закликав депутатів міськради спрямовувати бюджетні кошти перед усім на оборону Запоріжжя та захист об'єктiв критичної інфраструктури .

Крім у того, у очільника ЗОВА Юрія Малашка накопичилось багато претензій до депутатів Запорізької міської ради. Так, Малашко сказав про те, що до нього звертаються місцеві жителі - вони вважають абсурдним створення «Муніципальної варти», сповробітники якої просто виконують функції охоронників.

Малашко обурює, що деякі укриття у місті закриті під час тривог, та те, що більше половини з існуючих сховищ у Запоріжжі, взагалі непридатні для використання.

Також він сказав, що знає про відмивання коштів "Департаментом культури і туризму" через церковних служителів.

"Виникнення скандалів щодо нецільового використання та розкрадання коштів - неприпустимі! Незабаром правоохоронні органи поставлять крапку в цих питаннях та повернуть гроші до бюджету.

Ми маємо зробити нашу оборону ефективною та надавати будь-яку допомогу захисникам! Хто, якщо не ми?!

Вчергове звертаюсь до вас: у нас єдиний фронт! І він в 30 кілометрах від Запоріжжя!", - сказав Малашко.


Детальніше у відео, яке опублікували у телеграм-каналі "Сичемо".



Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 5-10-2023, 20:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх