«Заступниця голови обладміністрації Злата Некрасова була звільнена законно», - голова обладміністрації

Фото: Запорізька обласна державна адміністрація

Очільник Запорізької обласної військової адміністрації законним чином звільнив скандальну ексзаступницю колишнього голови Запорізької ОВА, яка фігурує у скандалі з розкрадання гуманітарної допомоги.

Про це 22 травня під час пресконференції повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Відповідаючи на питання журналістів, щодо ситуації навколо звільнення експосадовиці Малашко зазначив, що Некрасову було звільнено за його особистим розпорядженням на підставі спеціального законодавства для посадових осіб.

“Для таких посадових осіб є спеціальне законодавство. Відповідно до нього, одразу після призначення голови міської чи обласної державної адміністрації, колишні заступники повинні написати заяву про звільнення. Вона цього не зробила, а тому була звільнена згідно зі спеціальним законодавством”, - зазначив Малашко.

Нагадаємо, 19 травня було підписано розпорядження про звільнення Злати Некрасової з посади заступника голови обласної держаної адміністрації.
Добавлено: 22-05-2023, 20:51
4

Похожие публикации


Комментарии (4)

avatar
0
#1 Ірина

Вона вагітна. За жодним законом її нельзя звільнити. Дуже дивно

avatar
1
#2 Наталія

A розкрадати гум.пом. та іздити відпочивати за кордон в час війни,коли гинуть наші захисники це можно?  Ганьба таким !!!

Ще треба присягнути до відповідальності ії та ії захисників

avatar
0
#3 Paul

В країні е тюрми і для вагітних..

avatar
0
#4 Олександр
Ірина,


А красти у ВАГІТНИХ та інших людей , які потребують  допомоги це " льзя". Непані а "таварісчь" ДИВНО що  ти оправдовуєш злочин. Мабуть вона тебе ОКОРМЛЯЛА 

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх