У Запорізькій області перевірили Пункти Незламності: що виявлено

З 1 жовтня відновили роботу всі Пункти Незламності.


На нараді очільника Запорізької обласної військової адміністрації з керівниками структурних підрозділів ОДА, начальниками РВА та військових адміністрацій населених пунктів говорили про облаштування безпекового середовища та підготовку до осінньо-зимового періоду. Про це повідомляє прес-служба ЗОВА.

За облаштування осередків, зокрема відповідали й профільні структурні підрозділи ОДА. За результатами перевірок виявлено, що деякі об’єкти потребують додаткового обладнання. Наразі відповідальні особи працюють над їхнім доукомплектуванням, зокрема забезпечують сталий інтернет та мобільний зв’язок, встановлюють додаткові пристрої безперебійного енергопостачання, поповнюють існуючий резерв ліків, води тощо.

Так, очільник ЗОВА Юрій Малашко відзначив, що обов’язковою умовою під час створення пункту є наявність в ньому генераторів достатньої потужності, а також запасу витратних матеріалів щонайменше на тиждень.

Крім цього, необхідно провести додаткові інструктажі та навчання для працівників та відповідальних за пункти осіб. Для оснащення осередків залучаються не лише бюджетні кошти, а й матеріальна підтримка, яку надають міжнародні партнери.

Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 9-10-2023, 22:10
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх