У Запоріжжі створили оперативний штаб на зимовий період (ДОКУМЕНТ)

У Запоріжжі створили оперативний штаб для попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з несприятливими умовами зимового періоду, також був затверджен його персональний склад.


Про повідомляється на сайті Запорізької міської ради.

Затвердили також перелік підприємств та організацій усіх форм власності, які будуть задіяні в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з несприятливими погодними умовами, види робіт, закріплені об’єкти і території.

Крім того, керівникам комунальних підприємств Запорізької міської ради: КП «ЕЛУАШ» , КП «Водоканал» , Концерну «Міські теплові мережі» , КП ЕЗО «Запоріжміськсвітло» , КП «Титан» , КП «Запоріжремсервіс » , ЗКПЕМ «Запоріжелектротранс» , СКП «Запорізька ритуальна служба» , КРБП «Зеленбуд» необхідно підготувати до 20.10.2023 спецтехніку до роботи в зимовий період .

Управління з питань попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Запорізької міської ради створить резервний запас паливно - мастильних матерiалiв для випадків надзвичайних ситуацій , пов'язаних із затяжними снігопадами та ожеледицею.




Зі складом штабу можна ознайомитися за посиланням.

Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 11-10-2023, 20:09
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх