Затримано корегувальника ворожого ракетного удару по Запоріжжю, в результаті якого загинув чоловік та його донька

Затримано зрадника, який скоригував повітряний удар рашистів по житловому мікрорайону обласного центру у квітні цього року.


Вночі, 9 квітня, окупанти завдали ударів по приватному сектору одного з районів Запоріжжя. Внаслідок російської атаки загинуло дві людини - 50-річний чоловік і його 11-літня донька. Було пошкоджено понад 50 приватних будинків. Сьогодні стало відомо, що чоловіка, який скоригував той повітряний удар рашистів, затримано. Повідомили у пресслужбі СБУ.

Крім того, у Запорізькій, Одеській та Миколаївській областях нейтралізовано декілька російських агентурних мереж, які збирали розвіддані про дислокацію Сил оборони та коригували повітряні удари рф по південних регіонах України.

Також у СБУ зазаначили, що з початку цього року за координації Антитерористичний центр при Службі безпеки України (далі АТЦ) при СБУ проведено 1,5 тис. антитерористичних та контрдиверсійних заходів. Більшу частину із них реалізовано у прифронтових регіонах України та на передовій.

Результатом антитерористичних та контрдиверсійних заходів АТЦ стали реальні затримання та викриття ворожих агентурних мереж, коригувальників та диверсійно-розвідувальних груп.

За всіма викритими фактами тривають розслідування у межах 655 кримінальних проваджень, у тому числі за фактами державної зради, колабораціонізму та шпигунства на користь країни-агресора.
Добавлено: 17-10-2023, 11:54
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх