У Запоріжжі затримано чоловіка, який скоїв вбивство манікюрними ножицями

26 серпня, внаслідок колото-різаної рани грудної клітини, в одному з магазинів Дніпровського району помер 40-річний чоловік.

Про це повідомили в пресслужбі ГУНП в Запорізькій області.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що напередодні біля під’їзду однієї з багатоповерхівок між двома чоловіками відбувся конфлікт, внаслідок якого було скоєно напад на чоловіка.

У Запоріжжі затримано чоловіка, який скоїв вбивство манікюрними ножицями


«Під час сварки фігурант, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вдарив свого опонента манікюрними ножицями в грудну ділянку. Одразу після цього вони зайшли в приміщення магазину, розташованого поряд. В торговому залі потерпілий почав втрачати свідомість, а нападник втік. Працівники магазину викликали швидку медичну допомогу, але чоловік помер до її приїзду», ― йдеться у повідомлені.

Працівники карного розшуку встановили особу нападника, ним виявився 30-річний місцевий мешканець, раніше судимий за майнові злочини. Підозрюваного було затримано та вилучено знаряддя злочину.




Наразі нападнику оголошено підозру згідно з ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.
Добавлено: 29-08-2023, 12:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх