У Запорізькому районі у автомобілі вибухнув газовий балон, ВАЗ зіткнувся з вантажівкою і загорівся (ФОТО, ВІДЕО)

Водій автомобіля «ВАЗ» не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з вантажівкою, яка рухалася у зустрічному напрямку. Поліцейські надали домедичну допомогу постраждалому водію.


Попередньо встановлено, що в автомобілі «ВАЗ», яким керував 50-річний громадянин, раптово вибухнув газовий балон. Водій не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з вантажівкою. Внаслідок сталось займання легковика та він з’їхав у кювет.

Подія трапилася 23 жовтня неподалік села Миколай-Поле Запорізького району. Повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.



Cвоєчасну домедичну допомогу травмованому надали поліцейські офіцери Широківської ОТГ, які опинилися неподалік місця події. Правоохоронці наклали турнікет та обробили термічні опіки. Наразі постраждалий перебуває у лікарні.

Поліцейські офіцери громади Запорізького РУП виїжджали з населеного пункту та помітили дим, а коли під’їхали ближче – побачили на узбіччі пораненого чоловіка та палаюче авто. На місце події викликали слідчо-оперативну групу ВП№6 ЗРУП, рятувальників та інші профільні служби.

Водночас працівники поліції виявили, що у громадянина кровотеча від складної травми ноги та опіки тіла. До прибуття медичних працівників ПОГівці наклали турнікет, обробили рани та заспокоїли постраждалого, який знаходився у шоковому стані.




Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 24-10-2023, 17:53
2

Похожие публикации


Комментарии (2)

avatar
0
#1 Casimira
booksbycenteno.com I'm curious to find out what blog platform you have been using? I'm experiencing some small security issues with my latest site and I would like to find something more safe. Do you have any suggestions?
avatar
0
#2 Christina
Surprisingly individual friendly website. Immense details available on few gos to. https://www.placpigal.pl

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх