У ЗОВА обговорили вибори до Запорізького обласного відділення НОК України

Під головуванням начальника ЗОВА Юрія Малашко відбулась нарада, на якій обговорили розвиток спорту у регіоні та вибори до Запорізького обласного відділення НОК України.



Так, за рішенням голови ЗОВ НОК України та засідання Виконкому Відділення, яке відбулось 12.10.2023 р., було прийнято рішення провести VІ звітно-виборну Конференцію Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України, яка відбудеться 16 листопада 2023 р. На Конференції оберуть голову Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України на 2023-2026 р.р. та новий склад Запорізького обласного відділення НОК України на той же період.

Як писав Паноптикон, Запорізький народний депутат, голова Федерації гандболу Запорізької області Геннадій Касай може обійняти посаду голови відділення НОК України в Запорізькій області.

На нараді голова ЗОВА зазначив, що прийдешні вибори мають відбутися прозоро і демократично.

Крім того, на засіданні обговорили проблеми спортсменів під час війни та шляхи їх вирішення. Зокрема, долю легкоатлетичного манежу, що вже кілька років не працює. Домовились розглянути можливості для відновлення роботи спортивного об'єкта.




Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 13-11-2023, 17:52
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх