Запорізький народний депутат обиратиметься до Національного олімпійського комітету

Запорізький народний депутат, голова Федерації гандболу Запорізької області Геннадій Касай може обійняти посаду голови відділення НОК України в Запорізькій області.


На своїй сторінці у Facebook Геннадій Касай повідомив про свій намір брати участь у виборах на цю посаду.

Як відомо, народний депутат бере активну участь у розвитку дитячо-юнацького спорту у Запорізькій області. Це і будівництво сучасного шкільного стадіону у Південному мікрорайоні Запоріжжя, розбудова одного з найкращих спорткомплексів Європи «Юність». Крім того, Геннадій Касай ініціював проведення третьої обласної дитячо-юнацької першості з гандболу, активно підтримує ДЮСШ.

"Це реальні результати роботи, які на власні очі бачать десятки тисяч запоріжців. Це не обіцянки і не звіти «на папері». Це команди, за які ви вже вболіваєте. Це трибуни, на яких ви вже були. Це спортшколи, де вже займаються ваші діти", - написав Касай.


Нардеп прагне зробити досвід та результати роботи свої та очолюваної ним Федерації гандболу Запорізької області корисними для всього запорізького спорту.

"Хочу, щоб провідні спортклуби отримали інфраструктуру для тренувань та змагань, щоб наші атлети мали гідні умови та підтримку, а Запоріжжя та Україна здобували найвищі спортивні нагороди", - написав запорізький нардеп.


Саме тому, коли Федерація гандбола Запорізькій області висинула кандидатуру Геннадія Касая на посаду голови Запорізького обласного відделення НОК в Запорізькій області на період 2023-2026 року, народний депутат дав згоду балотуватися та написав заяву.



Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 31-10-2023, 19:33
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх