У Запоріжжі чоловік бив свою співмешканку та погрожував поліцейським : його забрали у психлікарню (ФОТО)

Місцева мешканка повідомила правоохоронцям, що її співмешканець у стані алкогольного сп’яніння почав кричати на неї, кидати речі, штовхав та вдарив по обличчю.


Про це повідомляється на сторінці Запорізького районного управління поліції.

Поліцейські сектору протидії домашньому насильству прибули за місцем мешкання заявниці, але при спробі поліцейських зайти в квартиру, чоловік почав кричати та погрожувати правоохоронцям.

Чоловік порушував громадський порядок та висловлювався нецензурною лайкою, на зауваження не реагував. Під час спілкування поліцейські виявили у нього за спиною схований ніж, тож прийняли рішення одягнути на нього кайданки - щоб чоловік не нашкодив собі або оточуючим. Правопорушника доставили до територіального підрозділу поліції.

Відносно кривдника поліцейські склали протокол та винесли терміновий заборонний припис, що забороняє йому наближатися до потерпілої. А також, складено матеріали за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Оскільки весь цей час порушник не заспокоювався, продовжував кричати та вів себе агресивно, на місце була викликана бригада швидкої психіатричної допомоги. Лікарі заявили, що чоловік потребує негайної психіатричної допомоги та госпіталізували його.




Наразі життю та здоров’ю потерпілої нічого не загрожує.
Добавлено: 14-11-2023, 22:01
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх