За дві доби ворог майже 200 раз атакував міста та селища Запоріжжя: пошкоджено лікувальний заклад (ФОТО)

18 та 19 листопада військові рф завдали ударів по території регіону з ракетних комплексів, артилерії, РСЗВ, застосували БПЛА.



Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Впродовж двох діб в органах поліції зафіксовано 24 повідомлення про руйнування у 26 населених пунктах Запорізької області. окупанти вдарили ракетами ОТРК «Іскандер-М» по Вільнянщині, пошкоджено місцевий лікувальний заклад.

Внаслідок артилерійського обстрілу території Степногірської ОТГ в одному з сіл сталося займання житлового будинку, також пошкоджено автомобільний підйомник комунального підприємства.

Загарбники не припиняють обстрілювати міста й села Пологівського району. росіяни гатять з артилерії, танків, мінометів, б’ють безпілотниками.

Внаслідок збройних атак у містах і селах Запорізького, Пологівського та Василівського районів зафіксовані руйнування об’єктів житлової та цивільної інфраструктур. Інформації про поранених і загиблих громадян не надходило.






Добавлено: 20-11-2023, 13:05
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 Janelle
my site is avant-porn. feel free to visit. it is all about mege888 megi888 mego888 megu888.my site not a scam. my site really not a scam. my site confirm not a scam.

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх