На Запоріжжі ворог атакував безпілотними літальними апаратами, бив з реактивних систем залпового вогню та артилерії: ФОТО наслідків

2 листопада окупанти застосували по населених пунктах Пологівського та Запорізького районів безпілотні літальні апарати, били з реактивних систем залпового вогню та артилерії.


Минулої доби під вогнем росіян опинилися 16 населених пунктів Запорізької області. Правоохоронці зафіксували влучання у Гуляйполі, Залізничному, Новодарівці, Малій Токмачці, Роботиному, Левадному, Полтавці, Новоданилівці, Новоандріївці, Новодарівці, Чарівному, Білогір’ї, Лобковому, П'ятихатках, Кам'янському, Малих Щербаках.

У прифронтових населених пунктах зруйновані будинки, пошкоджені території домоволодінь, господарські будівлі. Інформації про поранених та загиблих громадян не надходило.

Наслідки ворожих влучань задокументовані правоохоронцями. Слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження, правова кваліфікація - ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.





Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 30-11-2023, 10:59
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх