У Запоріжжі у абонентів "Київстар" не працюють мобільний інтернет та зв'язок: що відомо

12 грудня абоненти "Київстар" зіштовхнулися із проблемами. Користувачі скаржилися, що у них не працює зв'язок та мобільний інтернет.


О 8:04 на офіційній сторінці оператора у Facebook зробили публікацію про те, що у мережі стався технічний збій. Фахівці компанії працюють над усуненням проблеми. Про це повідомляє "Київстар" .

" При усуненні технічних складнощів рекомендуємо абонентам користуватися можливостями послуги "національний роумінг". Приносимо абонентам вибачення за тимчасові складності та дякуємо за розуміння", – йдеться у повідомленні оператора.


Що сталося


Масштабний технічний збій призвів до перебоїв у наданні послуг зв'язку. Користувачі скаржаться на відсутність мережі, постраждав також і домашній інтернет Kyivstar, крім того, немає доступу до офіційного сайту компанії.

Причина збоїв

Основною причиною відключення стала зловмисна хакерська атака на мережеву інфраструктуру Kyivstar .

Абоненти Kyivstar не можуть перейти на інших операторів через внутрішній роумінг


«Нацроумінг не працює через те, що мережа Київстару не може передати інформацію про своїх абонентів мережам інших операторів внаслідок загального технічного збою», — повідомила пресслужба Мінцифри.

Незважаючи на складну ситуацію, в Kyivstar продовжують докладати зусиль для вирішення технічних проблем і відновлення повної функціональності своєї мобільної мережі. Поки точно не відомо, скільки часу може зайняти відновлення повного функціонування мережі.


Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 12-12-2023, 11:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх