У Запоріжжі поліція виявила більше 3300 пачок контрафактних тютюнових виробів (ФОТО)

Правоохоронці з незаконного обігу вилучили більше 3300 пачок тютюнових виробів з акцизним маркуванням, що має ознаки підробки.


Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

12 грудня у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, слідчі та працівники сектору превенції відділу поліції № 4 Запорізького райуправління поліції провели санкціонований обшук в одному із торговельних кіосків Комунарського району.

В ході проведених заходів правоохоронці виявили майже 3200 пачок тютюнових виробів з сумнівними марками акцизного податку та понад 140 – без відповідного маркування.

Крім того, поліцейські вилучили 11 електронних цигарок без марок акцизного податку, а також близько 33 тисяч гривень, отриманих у результаті незаконної діяльності.

Всі речові докази направлені на експертні дослідження до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, за результатами яких буде встановлено легальність походження підакцизних товарів та їх безпечність для вживання.







Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 13-12-2023, 18:24
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх