В Запоріжжі поліція вилучила з обігу контрафактні цигарки вартістю понад 100 тисяч гривень

Точки збуту діяли на території ринків Олександрівського району. Поліції вдалось вилучити без акцизу майже 2 тисячі пачок заборонених виробів на загальну суму понад 100 тисяч гривень.

31 січня в ході проведення профілактичного рейду дільничні офіцери поліції відділу № 2 ЗРУП виявили на території обслуговування діючий заклад з продажу контрафактних тютюнових виробів. Встановлено, що 57-річна запоріжанка на вулиці пропонувала відвідувачам ринку придбати контрафактні цигарки, потім запрошувала їх до кіоску, де і здійснювала реалізацію підакцизної продукції. Про це повідомляють у пресслужбі ГУНП у Запорізькій області.

Зазначимо, що подібний факт незаконного обігу контрафактних цигарок правоохоронці зафіксували ще 1 лютого. За аналогічною схемою 45-річна жінка реалізовувала продаж тютюнник виробів без ліцензії та акцизу. В неї було вилучено понад 1000 пачок цигарок без відповідного акцизного маркування.

Відносно правопорушників складені протоколи про адміністративні правопорушення за ч. 1 та ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.






Добавлено: 2-02-2023, 08:53
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх