У Запоріжжі водій збив жінку, інший - переїхав її і втік: розшукуються свідки аварії (ФОТО)

Водій легкового автомобіля ГАЗ скоїв наїзд на жінкусьогодні зранку, 14 грудня, у Хортицькому районі Запоріжжя. Після ДТП водій іншого транспортного засобу переїхав її та зник з місця події.


Як повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області, водій автомобіля ГАЗ-2410, рухаючись по вулиці Інженера Преображенського, скоїв наїзд на жінку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Опісля водій невстановленого легкового автомобіля світлого кольору, який рухався в сусідній смузі у попутному напрямку, переїхав постраждалу та зник з місця події. Від отриманих тілесних ушкоджень 81-річна пенсіонерка загинула.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Правоохоронці звертаються до громадян, які мають будь-яку інформацію щодо обставин ДТП або особи водія, з проханням звернутись до найближчого підрозділу поліції або за телефонами: 099-915-72-50 або 102.



Якщо Ви ще не підписані на наш новий Telegram-канал, скоріше переходьте за посиланням - Паноптикон
Добавлено: 14-12-2023, 12:41
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх