Запорізькі лікарні отримали міжнародну допомогу

Минулого тижня благодійні організації передали запорізьким лікарням медикаменти, обладнання та вироби медичного призначення. Про це повідомляє запорізька мерія.



Від Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) КНП «Міська лікарня №6» ЗМР та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №10» ЗМР отримали два візка з комплектуючими.

Представництво Міжнародного Медичного Корпусу в Україні передало для КНП «Міська дитяча лікарня №5» ЗМР лампу операційну підвісну, 4 лампи настільних, 10 штук постільної білизни багаторазової.

Від БФ «Лікарі без кордонів» КНП «Пологовий будинок №3» ЗМР отримав електронні ваги (2 шт.) для немовлят, 10 обігрівачів для немовлят та 3 комплекти запчастин для обігрівача, 17 ліжечокк для новонароджених, зарядку для акумуляторних батарейок, механічні ваги, 2 кантери для зважування немовлят, 15 штук стрічки поліпропіленової дитячої для вимірювання середньо-верхньої окружності, 300 штук ентеральних одноразових шприців, 100 назогастральних одноразових трубок, 300 штук одноразових фіксуючих пластирів для новонароджених.

БО «Міжнародний Фонд «Українська Душа» надала КНП «Запорізький центр первинної медико-санітарної допомоги №5» ЗМР лікарські засоби, вироби медичного призначення та термометри.
Добавлено: 25-01-2024, 14:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх