110 ударів по містах та селах Запорізької області за добу протягом 14 лютого

Понад сотня БпЛА, РСЗВ та артобстріли – від них оговтуються люди населених пунктів в Запорізькій області. Дайджест новин про атаки рф.

Ворожі військові здійснили 3 РСЗВ-обстріли Новодарівки та Роботиного, 31 БПЛА-атаку Малої Токмачки, Малинівки, Чарівного, Червоного, Полтавки, Новоандріївки, Лобкового й Лук'янівського.

Від 76 артобстрілів постраждали Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Новоданилівка, Левадне, П'ятихатки Кам'янське та інших населених пунктів, – повідомляють у ЗОВА.

Також надійшло 7 повідомлень про руйнування житлових будинків і об'єктів інфраструктури.

Фото: Іван Федоров у Facebook. Наслідки обстрілів Степногірська. 14 лютого

▪︎14 лютого вдень та ввечері росіяни обстріляли Степногірськ з градів. Селище та навколишні населені пункти лишилися без електрики, зв'язку та водопостачання. Тривають відновлювальні роботи, – написав Іван Федоров.

▪︎На Запорізькому напрямку ЗСУ відбили три атаки росіян західніше Вербового та Роботиного, повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ.

▪︎російські війська готуються до наступу на Оріхівському напрямку. Вони стягують угрупування рівні силам армії в напрямку району Авдіївки. Про це ввечері 14 лютого сказав речник ОСУВ «Таврія» Дмитро Лиховій в етері телемарафону «Єдині новини».

▪︎ISW зафіксував просування Сил оборони України на північний захід від Роботиного у Запорізькій області. Про це йдеться у звіті 12 лютого Інституту вивчення війни.

За аналітикою, армія рф втратила позиції на двох напрямках фронту, один з яких на північний захід від Роботиного у Запорізькій області. За геолокацією, ЗСУ просунулись у південній частині фронту біля села Кам'янське. А також на основі відео бою, яке опублікував російський військкор, встановили нові позиції Сил оборони біля села Кам'янське: населений пункт розташований біля Василівки, через яку проходить дорога на Токмак і Енергодар.
Запорізька область, повномасштабна війна, обстріли, 14 лютого, ISW, Степногірськ, руйнування, наступ, Оріхів
Добавлено: 15-02-2024, 12:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх