«Жовта стрічка» – це не партизани, а прості мешканці, які не хочуть у своєму місті приймати «руський мір». Окупанти розговорюють патріотичних містян

Попри утиски росіян, спротив в Бердянську зростає, кількість заходів зменшується. Окупанти шукають способи виявити патріотично налаштованих містян.

Спецслужбовці рф та місцеві колаборанти намагаються розговорити патріотично налаштованих бердянців. Окупанти цілеспрямовано розпочинають проукраїнські розмови, щоб спровокувати на певні слова, дії. Активістка руху «Жовта стрічка» Катерина в інтерв'ю «БердянсЬк 24» наголошує бути максимально обережними, щоб безпека стала пріоритетом.

Активістка підкреслює, що займатися спротивом стає важче. З нового року окупанти посилили контррозвідувальний режим, зокрема політику доносів на місцевих жителів.

«Жовта стрічка» – це не партизани, а прості мешканці, які не хочуть у своєму місті приймати «руський мір»

Кількість інформації, яка передається про переміщення, колаборантів, злочини російських окупантів, які фіксуються, значно більша. За словами активістки, спротив в окупації – це меседж не лише для місцевих жителів.

«Ми маємо показувати, що окупація нас не зламала, що нас варто деокуповувати. Військовослужбовці платять надзвичайно високу ціну, щоб ми були вільні, та їм потрібно також показувати, що ми на них чекаємо. Підконтрольна Україні територія має бачити, що є за що боротися. І от такі мінімальні акції, на мою думку, показують, що ми не зламались»

Фото: БердянсЬк 24
Бердянськ, опір, російсько-українська війна, тимчасово окуповані території, Жовта стрічка
Добавлено: 20-02-2024, 04:30
1

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
0
#1 Princess
You've gotten one of the better web pages. https://www.lokalnatelewizja.pl

thnx for sharing this amazing webpage. https://www.praca-biznes.pl

Wow, beautiful site. Thnx ... https://warszawa24.ovh

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх