Понад 3 млн гривень застави внесли за заступника голови Запорізької обласної ради

19 лютого посадовця облради разом з двома депутатами викрили на хабарі.

Фізична особа внесла заставу за заступника голови Запорізької обласної ради в розмірі 3,028 млн гривень. Після цього суд видав довідку, з якою особа, яка заплатила кошти, відправилася в місце, де утримувався підозрюваний. Про це розказала керівниця комунікацій Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис у телефонній розмові Суспільному.

Олеся Чемерис додала, що допоки триває досудове розслідування, підозрюваному щодва місяці мають змінювати або ж залишати як є запобіжний захід.

Довідка:
23 лютого посадовцям обрали запобіжний захід. Заступник голови Запорізької обласної ради та його помічник мали перебувати під вартою з можливістю внесення застави, у той час як депутат обласної ради – під домашнім арештом.

20 лютого НАБУ винесло підозру трьом посадовцям, яких затримали на хабарі директору медзакладу Запоріжжя за ч. 4 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди) КК України.

Паноптикон повідомляв, що 19 січня СБУ та НАБУ затримали на хабарі заступника Запорізької обласної ради, його помічника та депутата.

Також Олеся Чемерис зауважила, що у ВАКС поки що немає клопотання про відсторонення заступника голови Запорізької обласної ради від посади.

Фото: 19 лютого при затриманні посадовців | Національне антикорупційне бюро України
Запорізька облрада, підкуп, підозра, хабар, корупція, суд, ВАКС, обвинувачення
Добавлено: 27-02-2024, 23:43
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх