Програма «ЗапоріжжяМрії» завершує набір людей. Можна поїхати до Данії

До 15 березня приймають заявки на програму для людей, які прагнуть творити майбутнє Запоріжжя та хочуть долучитися до молодіжного активізму «ЗапоріжжяМрії».

На онлайн частині говоритимуть з відомими експертами й експертками з громадського активізму, особистого розвитку та інклюзивності. Це проєкт Українсько-данського молодіжного дому. Про це повідомили в телеграм-каналі Запорізького обласного центру молоді.

Після онлайн-частини є можливість поїхати до Києва, щоб дізнатися головне про проєктний менеджмент та почати розроблювати ідеї своїх проєктів. Після відбору учасників частина людей поїде досліджувати європейські практики під час експедиції до Данії, аби втілювати їх в Україні.

Головна мета проєкту — отримати  фундаментальні знання і допомогти втілити ідеї проєктів для покращення Запоріжжя та області.

Можна долучитися людям віком 17-22 роки (або трохи більше чи менше), які народилися чи живуть в Запоріжжі або Запорізькій області. Програма триватиме онлайн та офлайн. Витрати на поїдку у Київ та Данію покривають організатори. Дедлайн заявки 14 березня.
Заповнити анкету: https://bit.ly/3uHT3fq

Варто подаватися, якщо прагнете розвивати та відновлювати Запоріжжя й область. На курсі можна зрозуміти, як молодь може створювати зміни, дізнатися основи проєктного менеджменту, навчитися збирати команди однодумців та працювати з професійними менторами та менторками.
навчання, освіта, Запоріжжя, конкурс
Добавлено: 14-03-2024, 23:38
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх