У відновленні ДніпроГЕС готові допомогти міжнародні партнери. Унаслідок російської атаки загинув водій тролейбуса

22 березня внаслідок атаки по ГЕС у Запоріжжі загинув 62-річний водій тролейбуса, який їхав через греблю. Пасажирів у транспорті не було. Міжнародні партнери готові допомогти відновити ДніпроГЕС. Про це заявив генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота у прямому ефірі 24 каналу.

«Будемо якнайшвидше відновлювати ДніпроГЕС. З нашими міжнародними партнерами та фінансовими установами сьогодні обговорили відбудову станції. Вони готові нам у цьому допомогти. Це великий і дороговартісний обсяг робіт», – повідомив Ігор Сирота.

Наразі рух автодорожнім переїздом греблі Дніпровської ГЕС повністю обмежено. Як повідомляє начальник ОВА Іван Федоров, надважлива мета на сьогодні – відновлення транспортного сполучення через ДніпроГЕС. 

«На жаль, повноцінно здійснити це буде неможливо, тому що частина дорожного полотна повністю знищена. Працюємо з рятувальниками, комунальниками, патрульною поліцією, керівництвом ДніпроГЕС аби якомога швидше відновити сполучення між двома берегами», – повідомив Федоров для 061.


Фото: Акцент
ДніпроГЕС, енергетика, Запоріжжя, обстріли, росіяни, війна
Добавлено: 22-03-2024, 22:58
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх