Регіну Харченко обрали на посаду секретаря ЗМР та в.о мера Запоріжжя

24 квітня депутати Запорізької міської ради під час позачергового засідання звільнили з посади секретаря міськради Анатолія Куртєва і проголосували за депутатку Регіну Харченко. Про це посадовиця повідомила на своїй сторінці у Facebook.

Вчора Харченко написала про необхідність оновлення керівництва Запоріжжя.
«Нам дивно, що на постійній основі блокуються засідання сесій Запорізької міської ради, що унеможливлює повноцінну роботу органу у прифронтовому місті. Місті, де рішення та допомога повинні прийматись оперативно та спрямовуватись на розвиток та підтримку людей. Замість цього ми отримуємо недовіру до секретаря та місцевого органа у 90%, постійні згадування Запоріжжя у ЗМІ як корумпованого та несамостійного міста та відтік населення, коли його підтримка як тилу, так необхідна військовим», – зазначила депутатка.

Сьогодні запорізькі депутати проголосували за зняття Анатолія Куртєва з посади секретаря міськради.

Як повідомляє начальник ЗОВА Іван Федоров, Регіна Харченко також тимчасово виконуватиме обовʼязки міського голови Запоріжжя.

Остання повноцінна сесія міськради відбулась ще минулого року – 22 грудня. Протягом 4-х місяців більше 200 питань життєдіяльності Запоріжжя були фактично заморожені і чекали на вирішення.

Нагадаємо, Паноптикон повідомляв, що голова фракції «Слуга народу» в Запоріжжі Регіна Харченко прокоментувала своє усунення з посади. За її словами, вона не була зручною.

Фото: Regina Kharchenko | Facebook
Запоріжжя, політика, депутати, міська влада
Добавлено: 24-04-2024, 16:38
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх