Зміни до програми «Повітряна армія Запоріжжя на 2024 рік» підтримали на позачерговій сесії міськради

На позачерговій сесії міськради більшістю голосів депутати й депутатки підтримали зміни до програми «Повітряна армія Запоріжжя на 2024 рік». З метою підвищення обороноздатності міста Запоріжжя та Запорізької області з місцевого бюджету передадуть кошти у сумі 50 мільйонів гривень Запорізькій обласній державній адміністрації. Про це написали в Запорізькій міській раді.

Посадовці й посадовиці також проголосували за прийняття у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади близько 200 зелених насаджень – лип і верб кількох видів – від Громадської Спілки «Зелений центр Метінвест». У межах реалізації екологічних проєктів, спрямованих на розвиток природоохоронної діяльності, збереження і захист довкілля, благоустрій та озеленення територій міста, підвищення рівня екологічної культури населення та формування відповідального ставлення молоді до навколишнього світу активісти організації висадили дерева, які передали у комунальну власність міста.

Як повідомляється, у ході сесії також було прийнято рішення щодо приєднання до міської лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги лікарень №6, №10 та пологового будинку №3. Міської лікарні № 1 до 7-ї лікарні, а також 3-ї лікарні до 4-ї.

Крім цього, депутати й депутатки перейменували понад 100 вулиць та присвоїли назву скверу по вул. Залізничній, 13-15 – «Локомотив».

«Це була перша у 2024 році повноцінна сесія. Ми прийняли понад 200 проєктів рішень, які дуже актуальні й важливі. Зокрема, питання виділення депутатського фонду. Ми заклали кошти у співфінансування на ті міжнародні проєкти, які в нас є з ЮНІСЕФ. До прикладу, в нас має будуватися міський молодіжний центр. «ЮНІСЕФ» вкладає понад 14 мільйонів гривень», –резюмувала Регіна Харченко.

Фото: Запорізька міська рада
міська влада, Запоріжжя, екологія, зброя, мова
Добавлено: 22-05-2024, 17:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх