Запорізька облрада зробить ремонт за 1 мільйон і купить меблі 360 тисяч

Комунальне підприємство «Універс» Запорізької обласної ради оголосило тендер початковою вартістю 1 мільйон 170 тисяч грн на проведення поточного ремонту приміщення першого поверху за адресою пр. Соборний, 164 (будівля Запорізької обласної ради), з'ясував «Паноптикон».

Судячи з наданої тендерної документації, роботи передбачають переважно заміну або встановлення підвісної стелі, обшивку стін гіпсокартоном, поклейку шпалер і фарбування стін, вирівнювання підлоги та покриття її ковроліном тощо.

Крім того, КП «Універс» Запорізької обласної ради оголосив і тендер на закупівлю офісних меблів зі стартовою ціною 363 тисячі 575 грн і адресою поставки також в будівлю Запорізької облради. В межах тендеру підприємство закупить офісні стільці, столи та шафи, а також два офісних дивани.

Нагадаємо, в березні цього року постановою Верховної Ради Запорізька обласна рада була позбавлена повноважень до завершення воєнного стану, але її структурні підрозділи та комунальні підприємства продовжують свою звичну діяльність.
Добавлено: 28-06-2024, 16:09
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх