На запорожском Майдане рассказали о договоренности с областным прокурором

О встрече с прокурором Запорожской области рассказал во время митинга под мэрией рассказал один из лидеров Майдана Игорь Артюшенко.

- Сьогодні відбулася особиста зустріч с обласним прокурором Кирилюком. Зустрічався я разом із керівником нашою самооборони. Від нас вимога… Точніше їх три. Це те, що протягом трьох місяців відбувалось. Тобто дати нормальний хід справі по Анісімову. І все що  з ним пов’язано. Їх там, точніше, близько двадцяти. Вони там існують, але чомусь вони ніяк не рухаються. Нажаль, на сьогоднішній день. Вона стосується власне і всього обласного керівництва, міського керівництва, тому що ми розуміємо, що дерибанили наше майно відомо хто. Тобто наша вимога, щоб справа почала рухатися. А саме, щоб були вже не просто розмови, а підозри, - сообщил он.

- По-друге, це події 26 числа. Думаю, що і ви звинувачуєте, і будь-який нормальний громадянин, у влаштуванні масових безладів з 21:00 по 24:00. Мається на увазі розгін «ті тушками» і дії правоохоронних органів в той момент. Тобто знову, щоб були  конкретні звинувачення з конкретними листами про підозру, суди над тими, хто віддавав ці злочинні накази, - отметил он в своїм выступлении.

- Третя вимога: це ситуація вчорашня. Коли група невідомих осіб, ми знаємо, хто, але поки немає офіційних підозр, не варто казати, перекрила Дніпрогес, тобто було вчинене кримінальне правопорушення, «тітушки» і все інше. Те, що перекривався проспект, є кримінальне провадження.

- На всі наші вимоги пан Кирилюк погодився, сказав, що все буде зроблено, - сообщил Игорь Артюшенко, рас сказав, что с областным прокурором они обменялись телефонами и тепер вопросы можно поднимать в любое время.

- Якщо вони не рухаються, ми будемо робити, щоб це вже, грубо кажучи, не був обласний прокурор. Він сказав, що справи почнуть рухатися, а прокуратура – працювати. Його обіцянку отримали.
Добавлено: 24-02-2014, 18:38
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх