Жители Запорожской области собирают подписи за присвоение звания Героя Украины земляку, выводившему военных из-под Иловайска

Электронная петиция об этом размещена на официальном сайте Президента Украины в разделе «Петиции».

Читайте наши новости в Facebook

СУТЬ ЗВЕРНЕННЯ: Негайно присвоїти високе та заслужене звання Героя України полковнику Євгену Сидоренко, який на захопленому в росіян танку Т72Б3 виводив українські колони з Іловайську.

Петиція №22/007649-еп. Подана 15.09.2015

ТЕКСТ ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ: "Перебуваючи в епіцентрі подій під Іловайськом, після втроргення російських військ, начальник бронетанкової служби військово-оперативного командування "Південь" полковник Євген Сидоренко, зайняв місце в захопленому російському танку Т72Б3, та проявляючи небачену мужність на протязі цілої доби вів нерівний бій з окупантами, знищивши декілька ворожих машин. Перебуваючи в авангарді, полковник Євген Сидоренко пробив шлях на вихід колони українських військ з оточення. Після знищення ворогом машини полковника , він з пораненими членами епіжу та зброєю в руках вийшов з оточення.

Своїм героїчним вчинком, та проявленою в бою хоробрістю, полковник Євген Сидоренко врятував сотні життів українських солдат".

На данный момент под петицией собрано более 4 тыс. подписей. Чтобы полковнику Евгению Сидоренко было присвоено высокое звание Героя Украины, необходимо собрать 25 тыс. подписей. До конца сбора подписей осталось менее 2 месяцев, сообщает пресс-служба Мелитопольского горсовета.

Оставить свою подпись можно на официальном сайте Президента Украины в разделе «Петиции».

Ссылка: https://petition.president.gov.ua/petition/7649 
Добавлено: 12-10-2015, 08:50
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх