В Запорожье скандальное КП освободили от взносов в бюджет города, чтобы купить ноуты

В Запорожье депутаты горсовета приняли решение освободить КП «УКС» от перечисления части прибыли в бюджет города.

Напомним, депутаты горсовета неоднократно высказывали претензии  к КП за низкие темпы освоения  бюджетных средств, направляемых на капремонты и реконструкции.

Депутаты после долгих споров поддержали «Про внесення змін в додаток до рішення Запорізької міської ради від 26.02.2016 №34 «Про затвердження Порядку відрахувань та встановлення розміру частки (частини) прибутку для підприємств, що належать до комунальної власності територіальної громади міста»" 35-ю голосами.

Горсовет освободил УКС от оплаты 25% прибыли в бюджет города, чтобы КП смогло купить компьютерную технику.

«Згідно з фінансовим планом КП «УКБ» на 2016 рік, чистий прибуток підприємства за результатами 2016 року заплановано у розмірі 1452,0 тис.грн., частка (частина) прибутку – 363,0 тис.грн.

У 2016 році на КП «УКБ» з метою оптимізації виробничих процесів проведено реорганізацію структури та аналіз забезпечення працівників оргтехнікою. В результаті встановлено, що при штатній чисельності 60 ос., необхідно забезпечити оргтехнікою 56 робочих місць.

Наразі на обліку підприємства налічується 48 комп’ютерів, з них: 34 од. застаріли внаслідок морального та фізичного зносу, не мають програмного забезпечення.

Таким чином, на КП «УКБ» виникла необхідність у оновленні обладнання, а саме: у придбанні комп’ютерів, ліцензій, джерел безперебійного живлення, багатофункціональних пристроїв на загальну суму 1446,0 тис.грн
», - говорится в пояснительной записке.
Добавлено: 28-09-2016, 17:48
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх