Прооперували 11-річного хлопчика, обстріляного поблизу школи. Постраждав ще один хлопчик

У Тернополі під час катання на санках 11-річний хлопчик отримав численні осколкові поранення. 

 Як дізнався ТСН.ua, є ще одна потерпіла дитина, в яку влучив осколок в обличчя. Сьогодні, 22 січня, дитину прооперували. 

"Сьогодні встановлений ще один потерпілий хлопчик, який був поруч з тим хлопчиком. У нього виявили одну кульку. Він сам раніше не зізнавався. Сьогодні його прооперували, вийняли ще одну дробинку, яка влучила в обличчя", - розповів нам начальник відділу комунікації поліції Тернопільської області Сергій Крета.

Поліція за цим фактом проводить розслідування, наразі правоохоронці виявили рушницю, яка стріляє схожими патронами, осколками яких поранило дітей. Зброю знайшли у місцевого жителя, який проживає неподалік місця події.

"Коли ми перевіряли інформацію, обходили всі навколишні будинки, робили паралельно балістичну експертизу руху тих кулькок, дробинок, які були виявленні на місці, де перебував хлопчик, ця експертиза нас привела в одну з квартир, в якій проживає самотній тернополянин. Ми знайшли рушницю, яка якраз стріляє відповідними гладкоствольними мисливськими дробовими патронами. Так званий пиж, де йде заряд дробовими кульками. Коли стріляють таким патроном, ці дробинки розлітаються на дуже велику відстань, їх там є багато, в патроні може бути понад 100", - розповів речник поліції.

Чоловік, у якого вилучили рушницю, не зізнається в скоєному, за його словами, рушницею він не користувався давно.

"Ми цю рушницю вилучили і схожий патрон, проводиму експертизу. Наразі результатів ще немає. Проводимо додаткові дії, щоб довести, чи спростувати дії чоловіка. Наразі підозри йому не оголошували", - розповіли нам в пресслужбі поліції області.

Нагадаємо, під час катання на санках біля місцевої школи 11-річний хлопчик отримав численні осколкові поранення та опіки, його транспортували до київської лікарні Охматдит. Травми були схожі на опіки від петарди. Однак під час огляду медиками діагностували у дитини множинні поранення по всьому тілу, ймовірно, спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з його ран вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробинки, які травмували і внутрішні органи. 

За матеріалами: 112.ua
Добавлено: 22-01-2021, 18:27
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх