Пекарня Holy Sweets розкриває психологічні аспекти життя за допомогою їжі

Пекарня повного циклу виробництва Holy Sweets разом з можливістю попереднього замовлення готових наборів їжі до Дня усіх закоханих запускає акцію, щоб привернути увагу клієнтів до теми любові та почуттів.

Під час підготовки кулінарних наборів до свята, каманді Holy Sweets важливо було “познайомитись” з клієнтом, пізнати його більше і, звичайно ж, розпросити про почуття. Виявилось, що багато людей вважають кохання найпрекраснішим відчуттям, але з різних причин все ж бояться його, уникають і взагалі замикаються. А для деяких поняття любові та страху навіть стали тотожними.

Аби виправити ситуацію, що склалась у сфері почуттів, пекарня Holy Sweets вирішила подарувати клієнтам свою любов та турботу. У кожне замовлення працівники покладуть сувенірну продукцію, яка в іронічному світлі висміюватиме “любовні страхіття”. Таким чином, у кожного буде можливість опрацювати своє негативне ставлення до цього відчуття та прокласти стежку до більш щасливого та наповненого життя.

Власники пекарні заявляють, що і в подальшому планують підіймати питання особистого росту та емоційного розвитку. Познайомитись з пропозиціями до свята Усіх закоханих можна на їхній сторінці Фейсбук. Працюють тільки за попереднім замовленням, здійснюють доставку по всій Україні.

Holy Sweets знайома українцям ще з 2017 року. Раніше працювала тільки з сегментом B2B. Але вже більше ніж півроку розкриває простори B2C, освоюючи варіанти випічки “one bite”. Тому Holy Sweets розробить індивідуальний варіант меню як для романтичної вечері чи дружніх посиденьок, так і для корпоративного заходу та брендованих сувенірів. В арсеналі також мають веганське меню, подарункові набори і мерч із супер гострим гумором.

Holy Sweets бажає зробити життя людей веселішим, смачнішим та простішим. Приводів для свята або просто зустрічі з колегами, друзями, близькими може бути безліч. Ця пекарня підбере варіант на будь-який випадок. У розробці набори для переїзду, дівич-вечора, дружньої зустрічі, а також подарункові набори для чоловіків без фантазії та інші креативні та неординарні рішення життєвих ситуацій.
Добавлено: 26-01-2021, 22:48
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх