Шмигаль заявив про перемогу над коронавірусом уже в цьому році, але карантин знову продовжать (ВіДЕО)

Карантин в Україні продовжать до 30 квітня, і скоріш за все, це не кінцевий термін

Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час зустрічі у Європейській бізнес асоціації, передає Depo.ua з посиланням на "Укрінформ".

"Карантин будемо продовжувати до 30 квітня, але...скоріш за все, це, на жаль, не кінцева дата, коли карантин буде завершений, скоріш за все, він буде продовжуватись в тій чи іншій формі", – сказав прем'єр.

Очільник уряду додав, що умови карантину можуть змінюватися, зокрема може відбуватися пом'якшення та перехід до адаптивної форми карантину.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль відзначив позитивну динаміку у боротьбі з коронавірусною хворобою в Україні й вважає, що держава готова повернутися до впровадження адаптивного карантину. 

Як відомо, з 25 січня в Україні закінчився локдаун й почав діяти адаптивний карантин. 

Довідка: 29 січня Міністерство охорони здоров’я презентувало Календарний план вакцинації населення України у 2021 році. Він передбачає додаткову закупівлю близько 15 мільйонів доз вакцин проти коронавірусу. Згідно з оприлюдненим планом, протягом лютого-квітня буде використано 367 тисяч безкоштовних вакцин для медиків стаціонарів і учасників ООС. Наступними у списку вакцинованих йдуть люди віком 80+ і працівники первинної медичної допомоги. Далі – решта.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна очікує перемоги над коронавірусом уже в цьому році, боротьба триває.

Добавлено: 4-02-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх